Specialist in online video.

Een duidelijke, unieke en boeiende boodschap 
geschikt voor uw website en Social Media.

Bedrijfsfilms zijn sterk in opkomst door de enorme groei van multimedia in de afgelopen jaren. Als bedrijf kunt u tegenwoordig niet meer zonder video.

Natuurlijk wenst u zich wel te onderscheiden van de rest. Wij bedenken samen met u de beste manier om uw bedrijf, in een paar minuten tijd, op een unieke wijze in beeld te brengen.  Door een bedrijfsfilm te maken krijgt u gegarandeerd meer aandacht voor uw bedrijf, dienst of product.

Uw doelgroep maakt op een laagdrempelige manier kennis met uw bedrijf. Het trekt snel de aandacht en uw bezoekers zullen sneller een video bekijken, dan een lang stuk tekst lezen. Plaats de video niet alleen op uw website, maar ook op bijvoorbeeld Youtube en Facebook. Op die manier benut u de kracht van het web optimaal en het zal uw bereik vergroten.

Er zijn vele manieren hoe u een bedrijfsfilm kunt inzetten, denk aan commercials, corporate video, elearning, instructievideo’s, interne communicatie, vacaturevideo’s e.d. Eén ding is zeker, wij maken ze allemaal!

Waarom een bedrijfsfilm?

  • Professionele en effectieve communicatie.
  • Video trekt de aandacht.
  • Geschikt voor Social Media.
  • Hoger in de resultaten van Google.

De meeste producties ontwerpen wij van begin tot eind.
Ook als u ons nodig heeft voor alleen camera- of montagewerk kunnen wij altijd helpen.

Marketing

Onze focus gaat  uit naar video’s geschikt voor het web. Een korte, duidelijke en pakkende bedrijfsfilm is zeer belangrijk voor uw online marketing. Het plaatsen van een video op uw website of Social Media kanaal trekt extra aandacht van uw doelgroep. Tevens zorgt het voor betere vindbaarheid in Google.

Onze diensten blijven niet alleen bij het maken van een video en die simpelweg uploaden naar het web. Als bedrijf dient u ook goed na te denken over uw eigen branded channel. Waar plaatst u de video’s en hoe zorgt u voor een professioneel platform? Heeft u hier nog geen antwoord op? Dan helpen wij u graag op weg.

Het proces in beeld

Het maken van een bedrijfsfilm is een intensief proces. Van het begin tot eind staan wij voor u klaar. Wij regelen een storyboard, script, opnames, montage en alle andere randzaken. Samen met u bespreken wij de inhoud en bedenken een krachtig concept om uw bedrijf op een pakkende wijze te introduceren door middel van een unieke video.

Voorbeelden

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij helpen u graag verder tijdens een kopje koffie of telefonisch gesprek.
Uiteraard kunt u ook een SMS- of WhatsApp bericht sturen.

Wie gingen u voor?

Voor deze bedrijven hebben wij sinds april 2014 videoproducties gemaakt. Daarnaast zijn wij voor ruim 120 particulieren opdrachten ingezet.

 

douweegberts dcmr abnamro shell fagron logo-landal logo-ns logo_atk rabobank logo_ministerie logo_politie logo_brauw logo_inholland logo_emc agio logo_rws omring horizon hartekamp has mczuiderzee exodus logo_kinderrijk logo-olvg logo-skate logo-bsv logo-crea logo-tandem hielkema gezondheidscentrum aeon hotels hbc flierefluiter logo_patro logo_hb meent logo-voorweg logo-carnaval logo-laurentius logo-meisjes logo-moves logo-if