Jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven,

voor altijd in beeld met onze trouwclips en trouwfilms.

De mooiste momenten van jullie bruiloft op de beste manier vastgelegd.

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Superleuk dat jullie deze willen vastleggen met een video. Dat zal echt een onvergetelijke herinnering zijn aan jullie bruiloft. Wij helpen jullie daar graag bij en ervaren het dan ook als heel speciaal dat wij zo’n bijzonder moment mogen bijwonen. In onze trouwclips en trouwfilms benadrukken wij jullie als bruidspaar, leveren volop maatwerk en draaien niet lukraak een standaard filmprogramma weg.

Altijd inbegrepen

  • Kennismakingsgesprek
  • Correctieronde
  • Onopvallend aanwezig
  • Ervaren videograaf
Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.

Highlights video / trouwclip

Wij maken graag een trouwclip waar wij jullie mooiste momenten laten uitblinken in een highlights video. Die kun je eenvoudig delen met vrienden en familie en geeft een prachtig beeld van jullie bruiloft. De trouwclips zijn kort en krachtig, kijken lekker weg en hebben veel details. Fragmenten uit jullie geloftes proberen wij goed te verwerken in de clip. Een musthave voor jullie bruiloft.

Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.

Trouwfilm / trouwvideo

Een trouwfilm is net even wat uitgebreider dan een trouwclip. Wij maken een mooie reportage van jullie bruiloft, maken goed gebruik van jullie geloftes, filmen de speeches, quotes van de BABS en schieten veel detailshots welke wij verwerken in een video van 10 tot 20 minuten.

Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.
Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.

Save The Date

Jullie bruiloft is er bijna… Hoe gaan jullie het aankondigen? Hebben jullie al een origineel idee? Gaan jullie een kaartje schrijven, wordt het een aankondiging op Facebook, een WhatsApp berichtje, ludieke foto of maken jullie gebruik van een toffe Save The Date video? Wij helpen jullie graag met een originele video!

Same Day Edit

Rond een uurtje of negen ’s avonds is het feest vaak al in volle gang. De daggasten zijn inmiddels aangevuld met jullie feestgasten en dan… licht uit, beamer aan! Geef alle aanwezigen een mooie sfeerimpressie van jullie bijzondere dag. Wij maken een leuke en korte edit van de mooiste momenten van de dag. Direct te zien op een groot scherm. De video is daarnaast ook het hele feest te gebruiken op de achtergrond. Gewoon aanzetten op repeat en onbezorgd genieten van jullie feest.

Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.
Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.

Gastenboek video

Uiteraard draait de dag natuurlijk om jullie en staan jullie continue in te spotlights. Wij filmen jullie dan ook graag de hele dag en leggen alle mooie momenten vast. Maar een extra leuke toevoeging is de ‘gastenboek video’. Alle (dag)gasten mogen voor camera een persoonlijk woordje aan het bruidspaar geven. Iets wat jullie pas na afloop zullen zien. Geloof ons maar, jullie krijgen gegarandeerd kippenvel bij het terugkijken van alle lieve woorden!

Luchtopnames

Hebben jullie een mooie landelijke locatie? Bijvoorbeeld in een natuurgebied, bij een kasteel of wellicht een boerderij? Laat ons dan mooie drone opnames maken en breng jullie trouwvideo naar een uniek hoogtepunt. Prachtige shots vanuit de lucht die gegarandeerd een Hollywood gevoel geven aan jullie trouwfilm.

Niet overal mag je met een drone vliegen… daarom hebben wij ook een hoogtestatief waarmee wij 10 meter de lucht in kunnen. Een prima alternatief!

Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.
Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.

Action Cams

Willen jullie de video op een vernieuwende manier verrijken naast de normale shots van onze videograaf? Maak dan gebruik van onze action cams. Wij kunnen deze op verschillende plekken ophangen (verborgen camera’s) of bijvoorbeeld bevestigen aan jullie trouwauto tijdens jullie rit naar de trouwlocatie. Deze extra beelden geven een mooie aanvulling op jullie trouwfilm.

360 opnames

Er gebeurt zo veel tijdens jullie bruiloft, dat jullie wellicht niet alles meekrijgen. Neem bijvoorbeeld de ceremonie. Jullie staan voor bij het altaar, maar wat gebeurt er om jullie heen? Hoe reageren de gasten? Wat doet jouw gelofte met jouw partner? Of dat neefje van 3 jaar die al net even te lang stil moet zitten?

Met een 360 graden opname kun je vrij rondkijken en precies zien wat er allemaal voor mooie, grappige en ontroerende momenten voorbij komen. Een echte aanrader!

Bruiloft videograaf voor Trouwclips, Trouwfilms & Destination Weddings.

Destination Wedding

Waar gaat jullie once in a lifetime journey naar toe? Wordt het een bruiloft op een hagelwit strand op Bali, ergens op een Franse bergtop, een klein pittoresk dorpje in Spanje, de Toscaanse heuvels of een middeleeuws kasteel in Duitsland? Voor onze videoproducties gaan wij vaker de grens over en zouden het geweldig vinden om jullie bruiloft ook over de Nederlandse grens te mogen filmen. Neem zeker even contact op over de mogelijkheden.

Wij brengen jullie bruiloft graag in beeld.

Graag praten wij verder tijdens een kopje koffie of telefonisch gesprek.
Uiteraard kunnen jullie ook een SMS- of WhatsApp bericht sturen.

Unieke tarieven

Onderstaande pakketten zijn op basis van één videograaf. Wij hebben de voorkeur voor maatwerk, waarbij wij jullie eerst goed leren kennen en samen een mooi pakket samenstellen op basis van jullie wensen. Onderstaande prijzen zijn dus enkel ter indicatie.

Aanwezigheid

Thuis

Fotoshoot

Ceremonie

Taart & borrel

Receptie & diner

Openingsdans

Feest

Aanlevering

Complete ceremonie

Highlights video
(+/- 3-6 minuten)

Ceremonie

vanaf
€ 250,-

+/- 1,5 uur

Sfeer

vanaf

€ 950,-

+/- 8 uur

Hele dag

vanaf

€ 1500,-

+/- 12 uur

 

Wist je dat bovenstaande bedragen inclusief:
de kennismaking, maatwerk draaiboek, filmen op locatie, spotten van clips, montage, kleurbewerking, audiobewerking, correctieronde, exports en 21% btw is.

En wat dacht je van overzicht- en detailshots van:
de voorbereidingen, haar & make-up, aankleden bruidegom, the first look, fotoshoot, ceremonie, bruidsmeisjes, getuigen, taart aansnijden, proosten, receptie & borrel, diner, speeches, eerste dans, het feest geheel tot het einde en nog veel meer!

Hoe vind je ons online:
bruidsvideo, bruidsvideograaf, bruiloft film, bruiloft video, bruiloft videograaf, Destination Wedding, Destination Wedding video, film bruiloft, film huwelijk, huwelijksfilm, huwelijksreportage, video huwelijksvideo, huwelijksvideograaf, trouwclip, trouwfilm, trouwfilm, trouwfilm maken, trouwvideograaf, video bruiloft, videoboodschap bruiloft, videoclip bruiloft, videograaf bruiloft, videograaf huwelijk, videoreportage & huwelijk