Drone- en hoogtevideo’s

Haal het Hollywood-gevoel in huis 
met de meest unieke shots vanuit de lucht.

Prachtige opnames vanuit de lucht liggen nu binnen handbereik. Unieke beelden die de kijkers gegarandeerd blijven boeien.

Zodra men filmt vanaf de grond zijn er vaak bomen, auto’s en andere voorwerpen die het zicht belemmeren. Door gebruik te maken van een hoogtestatief (8 tot 12 meter) kunnen wij vergunningsvrij prachtige opnames maken vanuit de lucht. Onze hoogtevideo’s kunnen op elke locatie in Nederland, zonder beperkingen en lastige wet- en regelgeving, gemaakt worden.

Soms volstaat het filmen van gemiddeld 10 meter hoogte niet. Er zijn genoeg situaties waarbij u graag tientallen meters de lucht in gaat en prachtige shots maakt. Ook dan kunnen wij u helpen! Wij vliegen niet alleen zelf, maar hebben ook goede contacten andere drone piloten, die volledig gecertificeerd zijn en die alle nodige vergunningen bezitten.

Wanneer gebruikt u een hoogtevideo?

Voor huizenverkopers is dit de ideale manier om zich te onderscheiden van alle andere woonvideo’s. Bijna geen enkele woonvideo maakt gebruik van shots vanuit de lucht. Tijdens evenementen geeft een hoogtevideo unieke (panoramische) beelden. Hiermee kun je een goed overzicht geven van alles wat er gebeurt. Tijdens een bruiloft kun je de ceremonie letterlijk tot een hoogtepunt brengen en alles zien wat er rondom het altaar gebeurt. Ook bedrijfsfilms hebben veel baat bij een video vanuit de lucht. Je kunt zeer eenvoudig de specifieke ligging en de omliggende omgeving tonen van de bedrijfslocatie.

Kortom: een hoogtevideo is onmisbaar voor alle mogelijke doelgroepen. Het geeft prachtige shots en het zorgt voor een extra dimensie in uw video.

Drone- en hoogtevideo’s bieden shots vanuit een bijzonder perspectief.
Ervaar unieke shots zoals weinig andere die hebben.

Reguliere video

Hoogtevideo

laag_01
hoog_01

Deze shot is 1,75 meter vanaf de grond genomen.

Deze shot is 7 meter vanaf de grond genomen. Uiteraard kunnen wij nog hoger filmen.

Drone

De drone video is niet door ons gemaakt en dient alleen ter illustratie. iHoorn.nl is de producent van deze video.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij helpen u graag verder tijdens een kopje koffie of telefonisch gesprek.
Uiteraard kunt u ook een SMS- of WhatsApp bericht sturen.

Globale tarieven

Drone- en hoogtevideo’s worden doorgaans in combinatie met onze andere diensten afgenomen.
Neem daarom vrijblijvend contact op indien u alleen een drone- of hoogtevideo wenst af te nemen.