On demand plaats- en tijd onafhankelijk leren dankzij video.


De oplossing voor e-learning, blended learning en performance support.

elearning

Video met een onderwijskundige blik.

Video is een zeer effectief middel om in een korte tijd duidelijk en inzichtelijk informatie over te brengen aan de cursist/medewerker. De combinatie van zien, lezen en horen zorgt ervoor dat men, ongeacht de leerbehoefte, de informatie goed tot zich kan nemen.

Met een achtergrond als gediplomeerd docent in het onderwijs én bedrijfsleven, plus een post-hbo opleiding e-learning op zak, is onze vaste cameraman (tevens ook werkzaam als Learning & Development Advisor) de aangewezen persoon om uw instructievideo’s te filmen en wellicht zelfs belangrijker: inhoudelijk aan te laten sluiten bij de leerbehoefte van uw organisatie.

Waarvoor zet u ons in? Er zijn verschillende mogelijkheden, waarbij instructievideo’s over (ict) systemen en informatieve video’s als aanvullende lesstof binnen de digitale leeromgeving de meest gekozen opties zijn. Dergelijke video’s maken wij zeer regelmatig en sluiten goed aan bij zowel zelfstudie (e-learning) cursussen, blended trajecten (flipping the classroom bijvoorbeeld) en oplossingen rondom performance support.

Door onze expertise in zowel film en educatie zijn wij een zeer geschikte partij voor uw leerdoelstellingen.

Kom daarom vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken.