De digitale rondleiding door school

Een unieke manier om uw school op de kaart te zetten. Ideaal voor op uw
schoolwebsite en Social Media accounts.

8425492426_e2cd908a3f_b

Geef potentiële ouders en leerlingen een kijkje binnen uw school. Men krijgt door uw schoolfilm meteen een idee wat uw school biedt, waar het op uitblinkt en welke sfeer er in de school heerst.

Wij maken prachtige schoolfilms voor onder andere het primair- en voortgezet onderwijs. De schoolfilms stemmen wij geheel af op uw wensen. Wenst u een schoolfilm voor potentiële ouders of juist voor nieuwe leerlingen? Vanuit verschillende invalshoeken wordt uw school uitgelicht. Interviews met directie, leerkrachten, ouders en kinderen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat alle aspecten, waarin uw school zich onderscheidt, professioneel in beeld worden gebracht.

Een schoolfilm verlaagt voor ouders de drempel tijdens de zoektocht naar een passende school voor hun kind. Uit onze ervaring blijkt dat ouders eerder voor een school met een schoolfilm zullen kiezen, omdat ze vooraf een prachtige indruk hebben gehad.

Wij hebben zelf een onderwijskundige achtergrond. Hierdoor kunnen wij ons goed verplaatsen binnen uw schoolvisie en schoolklimaat. Door onze achtergrond en ervaring komen wij samen met u snel in gesprek over de sterke punten van uw school: het onderwijs, de leerlingenzorg en andere relevante zaken.

Reportage variant

Dit type schoolfilm biedt uw kijkers veel informatie over de dagelijkse gang van zaken binnen uw school. Elk onderwerp wordt voorzien van inspirerende sfeershots die tijdens een reguliere schooldag zijn opgenomen.

Naast prachtige sfeerbeelden van kernaspecten uit uw onderwijs komen ook uw medewerkers, directie en eventueel ouders en leerlingen aan het woord. Men spreekt uit persoonlijke ervaring over uw school/organisatie en vertelt de kijkers waarom uw school zo uniek is. De gesprekken kunnen bijvoorbeeld in de vorm van spontane interviews op het schoolplein worden gefilmd of juist diepte-interviews op een rustig plekje. Alle gesprekken en interviews vormen de rode draad van de schoolfilm en sluiten naadloos aan bij uw schoolvisie.

Om een mooi totaalbeeld te geven proberen wij alle klassen te filmen en te verwerken binnen de schoolfilm.

Lipdub variant

Wellicht kent u de term ‘lipdub’. Dit zijn videoclips die non-stop worden gefilmd. Ook voor de promotie van uw school is deze filmwijze een prachtige manier om uw school in kaart te brengen.

Door een schooldag gedeeltelijk in scene te zetten, waar alle klassen een dagdeel/les uitvoeren, krijgt de kijker (met name potentiële ouders) een beeld hoe een schooldag er uit ziet. Hierbij wordt geen enkele klas/bouw overgeslagen. Uiteraard kunnen de gymlessen, handvaardigheid en het buitenspelen in de pauzes worden opgenomen binnen de schoolfilm. De schoolfilm in lipdub stijl kan non-stop (zoals een echte lipdub) of in delen worden opgenomen.

Door op de ‘lipdub manier’ te filmen, zorgt dit voor een moderne, vlotte, spontane en energieke beleving tijdens het kijken. Bekijk zeker onze voorbeelden eens.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij helpen u graag verder tijdens een kopje koffie of telefonisch gesprek.
Uiteraard kunt u ook een SMS- of WhatsApp bericht sturen.

Globale tarieven

Afhankelijk van de gekozen wensen en eventueel extra opties ontvangt u een aantrekkelijke all-in prijs die gegarandeerd lager is dan de concurrent.

Klassen/ruimtes

Montage

Tijdsduur

Youtube geschikt

Voorgesprek

Extra klassen/ruimtes

Omgevingsbeelden

Luchtvideo

Voiceover

Reportage

vanaf
€ 699,-

klassen/ruimtes

beeld, tekst & muziek

2 - 6 minuten

Optie

Optie

Optie

Optie

Lipdub stijl

vanaf

€ 699,-

6 klassen/ruimtes

beeld, tekst & muziek

2 - 5 minuten

Optie

Optie

Optie

Optie

Echte lipdub

vanaf

€ 499,-

door de hele school

muziek

3 - 5 minuten

Optie

Optie

n.v.t.

n.v.t.

Wij bieden u graag een maatwerk prijsopgave voor uw schoolfilm. Elke school is immers uniek. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan.