Professionele vastgoedvideo’s

Stuk voor stuk geschikt voor websites zoals:
Funda, Youtube, Facebook en uw eigen website.

Een vastgoedvideo trekt gegarandeerd meer potentiële kopers/huurders aan, is te delen op Social Media en zorgt voor een hogere ranking op Funda.

Een vastgoedvideo is de uitgewezen kans om de potentiële kopers/huurders nog enthousiaster te maken over het aangeboden object. Tegelijkertijd bespaart het u kostbare tijd, omdat alleen echt geïnteresseerde kopers/huurders een bezichtiging zullen aanvragen.

Een video geeft meer indrukken dan een paar foto’s. Het schept een realistischer beeld van het object. Denk aan de sfeer van de wijk, de bijzonderheden die het object biedt, de indeling van de ruimtes en de ligging van het object. In een paar minuten zijn alle unieke aspecten, de Unique Selling Points ‘USP’, van het object uitgelicht. De USP kunnen extra aandacht krijgen door titels, ingesproken teksten of een rondleiding van uzelf of de makelaar.

Funda advertenties met video’s hebben een hogere ranking in de zoekresultaten. Funda baseert namelijk de ranking op basis van het gekozen advertentiepakket. Fijn voor u om te weten: nog maar 10% van alle advertenties bevat een vastgoedvideo. Een mooie manier om u te onderscheiden van andere vastgoed bedrijven.

Natuurlijk zijn de video’s eenvoudig te delen via Social Media, zoals Facebook, Twitter en Youtube. Dit geeft u de mogelijkheid om nog breder te adverteren via uw eigen sociale platformen.

Waarom een vastgoedvideo?

  • 24/7 open huis.
  • Alleen echt geïnteresseerden vragen een bezichtiging aan.
  • Hoger in de ranking op Funda.
  • Geschikt voor alle devices.
  • Makkelijk delen op Social Media.
  • Aantrekkelijke kortingen.
  • 48-uurs levering mogelijk.
  • (gratis) Reclame voor uw vastgoed.

Wij zijn Funda medialeverancier, waardoor de vastgoedvideo al vooraf aangeleverd kan worden.
Zodoende kan uw video direct live op de eerste verkoopdag.

Een vastgoedvideo zoals op televisie is bij ons standaard inbegrepen.

De Video Specialist onderscheidt zichzelf van alle andere aanbieders. Wij maken televisie-waardige videoproducties, waardoor uw advertentie een extra professionele uitstraling krijgt. Wij komen een aantal uur op locatie en maken unieke shots van het object. Een tip: maak gebruik van onze hoogte- of dronevideo’s. Dit zal de kijkers van het begin tot einde blijven boeien.

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw video geschikt is voor alle devices, zoals computers, tablets en mobiele telefoons. Natuurlijk zijn ze gemakkelijk te delen via Social Media.

20043865368_f87d227a05_h
1047226113_b7d9764f5f_b

Wat doen wij niet?

Wij maken geen slideshow video’s. Dit zijn geen echte vastgoedvideo’s, maar simpele slideshows van de foto’s die al gepubliceerd zijn op Funda en de website van bijvoorbeeld de makelaar. Slideshows bieden geen extra toevoegingen aan uw Funda advertentie. Ze worden louter gebruikt om de objecten makkelijk te kunnen delen via Social Media, maar zien er vaak onprofessioneel uit. Ze staan zelfs in de top 10 ergernissen van Funda. Vandaar dat Funda dit soort video’s sinds kort ook niet meer accepteert.

Wat doen wij wel?

Wij leveren kwaliteit. Elke vastgoedvideo behandelen wij als een unieke videoproductie. Wij werken dus niet met een ‘standaard’ script, maar maken in overleg met u en de verkoper een passend draaiboek. Natuurlijk werken wij met de meest hoogwaardige apparatuur en bieden wij vele interessante extra’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van het filmen van het object vanuit de lucht. Dit zorgt voor unieke beelden van het object.

Interesse in onze diensten?

Wij praten graag verder tijdens een kopje koffie of telefonisch gesprek.

Globale tarieven

Hieronder treft u onze globale tarieven voor een enkele afname. Indien u meer vastgoedvideo’s afneemt, krijgt u een korting oplopend tot 50%.

Ruimtes

Montage

Tijdsduur

Youtube

Funda Proof

Teksten

Extra ruimtes

Omgevingsbeelden

Luchtvideo

Voiceover

Tour

€ 99,-

4 ruimtes

beeld + muziek

1 - 2 minuten

Optie

Optie

Optie

Optie

Optie

Basis

€ 149,-

4 ruimtes + USP

beeld + muziek

1 - 3 minuten

Optie

Optie

Optie

Optie

Optie

Luxe

€ 199,-

6 ruimtes + USP

beeld, tekst & muziek

2 - 3 minuten

Inbegrepen

Optie

Optie

Optie

Optie

Rondleiding

€ 299,-

4 - 5 ruimtes + USP

beeld, tekst & muziek

2 - 3 minuten

Inbegrepen

Optie

Optie

Optie

Huiseigenaar/makelaar