Professionele woonvideo’s, net zoals op TV!

Uw virtuele bezichtiging is geschikt voor websites zoals:
Funda, Youtube, Facebook en Google.

Een woonvideo trekt gegarandeerd meer potentiële kopers aan, is te delen op Social Media en zorgt voor een hogere ranking op Funda.

Een woningvideo is de uitgewezen kans om de potentiële kopers nog enthousiaster te maken over uw woning. Een video geeft meer indrukken dan een paar foto’s. Het schept een realistischer beeld van de woning. Denk aan de sfeer van de wijk, de bijzonderheden die de woning biedt, de indeling van de ruimtes en de ligging van de woning. In een paar minuten zijn alle unieke aspecten, de Unique Selling Points ‘USP’, van de woning uitgelicht. Uw USP kunnen extra aandacht krijgen door titels, ingesproken teksten of een rondleiding van uzelf of uw makelaar.

Funda advertenties met video’s hebben een hogere ranking in de zoekresultaten. Funda baseert namelijk de ranking op basis van het gekozen advertentiepakket. Fijn voor u om te weten: nog maar 10% van alle advertenties bevat een woonvideo.

Natuurlijk zijn de video’s eenvoudig te delen via Social Media, zoals Facebook, Twitter en Youtube. Dit geeft u de mogelijkheid om nog breder te adverteren.

Waarom een woonvideo?

  • 24/7 open huis.
  • Alleen echt geïnteresseerden vragen een bezichtiging aan.
  • Hoger in de ranking op Funda.
  • Geschikt voor alle devices.
  • Makkelijk delen op Social Media.
  • Groter bereik voor uw woning.
  • 48-uurs levering mogelijk.
  • Betaalbare promotie met groot rendement.

Wij zijn Funda medialeverancier, waardoor de woonvideo al vooraf aangeleverd kan worden.
Zodoende kan uw video direct live op de eerste verkoopdag.

Een woonvideo zoals op televisie is bij ons standaard inbegrepen.

De Video Specialist onderscheidt zichzelf van alle andere aanbieders. Wij maken televisie-waardige videoproducties, waardoor uw advertentie een extra professionele uitstraling krijgt. Wij komen een aantal uur op locatie en maken unieke shots van uw woning. Een tip: maak gebruik van onze hoogtevideo’s. Dit heeft bijna geen enkele woonvideo en zal de kijkers van het begin tot einde blijven boeien.

Wij zorgen er vervolgens voor dat uw video geschikt is voor alle devices, zoals computers, tablets en mobiele telefoons. Natuurlijk zijn ze gemakkelijk te delen via Social Media.

20043865368_f87d227a05_h
1047226113_b7d9764f5f_b

Wat doen wij niet?

Wellicht heeft u ze al gezien, de slideshow video’s. Dit zijn geen echte woonvideo’s, maar simpele slideshows van de foto’s die al gepubliceerd zijn op Funda en de website van de makelaar. Slideshows bieden geen extra toevoegingen aan uw Funda advertentie. Ze worden louter gebruikt om uw woning makkelijk te kunnen delen via Social Media, maar zien er vaak onprofessioneel uit. Ze staan zelfs in de top 10 ergernissen van Funda. Vandaar dat Funda dit soort video’s sinds kort ook niet meer accepteert.

Wat doen wij wel?

Wij leveren kwaliteit. Elke woonvideo behandelen wij als een unieke videoproductie. Wij werken dus niet met een ‘standaard’ script, maar maken in overleg met u een passend draaiboek. Natuurlijk werken wij met de meest hoogwaardige apparatuur en bieden wij vele interessante extra’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van het filmen van uw woning vanuit de lucht. Dit zorgt voor unieke beelden van uw woning.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij helpen u graag verder tijdens een kopje koffie of telefonisch gesprek.
Uiteraard kunt u ook een SMS- of WhatsApp bericht sturen.

Actietarieven

Hieronder treft u onze actietarieven. Afhankelijk van de gekozen extra opties, ontvangt u een aantrekkelijke all-in prijs die gegarandeerd lager is dan bij de concurrent.

Ruimtes

Montage

Tijdsduur

Youtube

Funda Proof

Teksten

Extra ruimtes

Omgevingsbeelden

Luchtvideo

Voiceover

Tour

€ 99,-

4 ruimtes

beeld + muziek

1 - 2 minuten

Optie

Optie

Optie

Optie

Optie

Basis

€ 149,-

4 ruimtes + USP

beeld + muziek

1 - 3 minuten

Optie

Optie

Optie

Optie

Optie

Luxe

€ 199,-

6 ruimtes + USP

beeld, tekst & muziek

2 - 3 minuten

Inbegrepen

Optie

Optie

Optie

Optie

Rondleiding

€ 299,-

4 - 5 ruimtes + USP

beeld, tekst & muziek

2 - 3 minuten

Inbegrepen

Optie

Optie

Optie

Huiseigenaar/makelaar

Wij bieden u graag een maatwerk prijsopgave voor uw huisvideo. Elke woning is immers uniek. Bereken uw prijs d.m.v. onze rekentool.